Join The Community

Search

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Πετάει» για Ντνιέπρ ο Μανωλάς

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να «πετάξει» για την Ουκρανία και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ντνιέπρ βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο Έλληνας αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ουκρανικής ομάδας και στις 16:30 αναμένεται να «πετάξει» για την Ουκρανία, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.


Ο νεαρός άσος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/2) στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον θείο του Στέλιο, ο οποίος ενεργεί ως μάνατζέρ του και τον πατέρα του, έχοντας συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ούτως ώστε να συζητήσουν για την πρόταση της Ντνιέπρ. Το «παρών» από την πλευρά του «Δικέφαλου», ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άρναρ Γκρέταρσον.


Στην συνέχεια, ο Κώστας Μανωλάς είχε επαφή με τους ανθρώπους της ουκρανικής ομάδας που είχαν μεταβεί στα Σπάτα και ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ΑΕΚ έδωσε άδεια, προκειμένου ο νεαρός άσος να μεταβεί στην Ουκρανία και να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον Έλληνα αμυντικό, για την Ουκρανία θα «πετάξει» και ο Στέλιος Μανωλάς.


Οι άνθρωποι της Ντνιέπρ κατάφεραν να… κλέψουν την υπογραφή του Κώστα Μανωλά, καθώς στην συμφωνία περιλαμβάνεται πριμ μεταγραφής, ενώ πρότειναν συμβόλαιο 3,5 ετών με τις ετήσιες απολαβές να πλησιάζουν τις 600.000 ευρώ.


Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα εισπράξει από τους Ουκρανούς το ποσό των 500.000 ευρώ για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, από τα οποία τα 400.000 θα μείνουν στα ταμεία της, ενώ 100.000 θα δοθούν στον Θρασύβουλο, καθώς υπάρχει ρήτρα μεταπώλησής του 30%.


ΠΗΓΗ: onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου