Join The Community

Search

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε οπαδό σε γήπεδο της Πέλλας!

Η είδηση για τον ποδοσφαιριστή που πυροβόλησε οπαδό μετά από παιχνίδι της Β’ Πέλλας έχει συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο...Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ηρακλή Άσπρου με τον Μακεδονικό Άγρα την Κυριακή το μεσημέρι...
Ενας παίκτης των φιλοξενουμένων, με καταγωγή από Ριζό, τραυματίστηκε σε μια μονομαχία που είχε με τον 31χρονο μετέπειτα δράστη, με αποτέλεσμα να σπάσει το δόντι του πρώτου.

Ο παίκτης του Μακεδονικού Άγρα επιστρέφοντας στο χωριό του ενημέρωσε για τον τραυματισμό του. Περίπου δέκα άτομα από το Ριζό κατευθύνθηκαν προς το Άσπρο για να ζητήσουν τα ρέστα από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως βρισκόταν στο σπίτι του γιατί είχε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα.
Ωστόσο, ενημερώθηκε τηλεφωνικά πως κάποιοι τον ψάχνουν και πήρε μαζί του περίστροφο του αδελφού του και επέστρεψε στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με τους φιλάθλους από το Ριζό, με αποτέλεσμα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής να πυροβολήσει πέντε φορές έναν εξ αυτών στα πόδια. Μάλιστα, το θύμα διακομίστηκε και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο Έδεσσας. Ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως και καταζητείται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «πιστολέρο» είχε παλαιότερα παρτίδες με την δικαιοσύνη, καθώς είχε τιμωρηθεί σε σαράντα ημέρες φυλάκιση για επεισόδια στο τοπικό πρωτάθλημα, βάσει του νόμου Ορφανού. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει έρθει σε επαφή με γνωστό δικηγόρο του νομού Πέλλας, έτσι ώστε να παραδοθεί στην Αστυνομία.


ΠΗΓΗ: onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου