Join The Community

Search

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Νεκρή από νευρική ανορεξία; Η Angelina Jolie ζει και βασιλεύει

Ένα ακόμη δημόσιο πρόσωπο που ενημερώθηκε για τον υποτιθέμενο θάνατό του είναι η Angelina Jolie, καθώς αμερικανικά blogs έσπευσαν να την πεθάνουν...
Το γεγονός ότι η Αngelina έχει αρκετό καιρό να πρωταγωνιστήσει σε μια blockbuster επιτυχία στον κινηματογράφο ήταν αρκετό ώστε να δώσει την αφορμή στη φήμη πως είναι... νεκρή.


Πώς έγινε αυτό; Όλα ξεκίνησαν όταν ένας blogger δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν στον καλλιτεχνικό “θάνατο” της ηθοποιού. Κάποιοι κακοπροαίρετοι όμως διαστρέβλωσαν τα όσα έγραφε και άρχισαν να διαρρέουν ότι όντως η Angelina πέθανε.

Η ψευδής είδηση άρχισε να μεταδίδεται σε χρόνο dt στο διαδικτακό χώρο, με αποτέλεσμα πολλοί να το πιστέψουν και να αρχίζουν να γράφουν R.I.P. Angelina στο Facebook και στο Twitter.

Η Angelina δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που "θάβεται" στον κυβερνοχώρο. Στο παρελθόν έχουμε ακούσει για πολλούς ψευδείς θανάτους όπως του Owen Wilson,  του Bon Jovi , του Charlie Sheen, του Adam Sandler, του Eddie Murphy, του Morgan Freeman και του Rowan Atkinson.



ΠΗΓΗ: cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου